Више

  Представљамо дело „И опет књига у књизи“

  Сви они који верују у љубав, не само једну него више правих љубави као и оне који се сећају или би да упознају шарм некадашњег Београда, али и Париза управо је изашла „И опет књига у књизи” Љиљане Ђ. Смиљанић и Наташе В. Ранковић, у издању „Отворене књиге”. Посетиоци сајма књига данас могу да је нађу и на штанду издавача.

  Књига читаоца спроводи у шетње увалама сећања, младости, пријатељстава, „упозоравајући” га да је сваки дан празник свима који препознају те драгоцене тренутке, нежност и осмехе. Ту је прича и о београдским кућним љубимцима, али ако сте помислили на псе и мачке, погрешили сте, реч је о бубашвабама које се воле али и миришу на парфем „шанел 5”.

  Присутни су и те како и пријатељи, они којих више само физички нема, своју причу добили су конобар и капучино, а са сетом и нежношћу описано је време које је прохујало и неће се вратити али је урезано и не заборавља се…

  Неколико страна заузела је корона, али већ следећа прича ће вас одвести у Недођију, за коју вам не треба чаробни прах већ само прави број тролејбуса и машта, јер она је важна деци али и старијима, поручује Наташа В. Ранковић, која је урадила и ликовно решење предње корице.

  Љиљана Ђ. Смиљанић, новинар и писац, објавила је књиге „Таласи”, „Плаво ћебе” и „Књига у књизи”, такође заједно са Наташом В. Ранковић, студенткињом треће године правног факултета.

  spot_img
  Часопис ”Змај”
  Часопис ”Змај”https://casopiszmaj.com
  Дечји књижевни часопис Змај се обраћа се младим читаоцима у Србији. Намера часописа је да књижевно образује децу укључујући српско културно наслеђе.

  ПОСТАВИ КОМЕНТАР

  Молимо унесите свој коментар!
  Молимо унесите своје име

  ПРОЧИТАЈ И ...

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img