Више

  Сајам књига „Повратак написаних“ забележио рекордну посећеност

  На 65. Међународном београдском сајму књига, који је одржан од 23. до 30. октобра 2022, регистровано је 163.616 посетилаца, саопштио је јуче Београдски сајам.

  На сајму је наступило 416 директних излагача, одржано је 525 програма у организацији Београдског сајма књига и издавача и представљене су четири изложбе.

  Осим издавача из Србије учествовали су издавачи и из Босне и Херцеговине, Републике Српске, Русије, Хрватске, Црне Горе, Италије, Кине, Ирана, Белорусије, Швајцарске, Марока, Индијe, Немачке, Пољскe, Египта и Мађарске, а у улози почасног госта представила се Румунија.

  Овај догађај је пратило више од 1.200 новинара, сниматеља и фоторепортера електронских, штампаних и онлајн медија, акредитованих за праћење манифестације. Забележено је присуство медијских кућа и извештача из Северне Македоније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Румуније, Словеније, Мађарске, Бугарске, Јапана, Русије, Кине, Немачке, Француске и Аустрије.

  ИЗВОРЗмај
  spot_img
  Часопис ”Змај”
  Часопис ”Змај”https://casopiszmaj.com
  Дечји књижевни часопис Змај се обраћа се младим читаоцима у Србији. Намера часописа је да књижевно образује децу укључујући српско културно наслеђе.

  ПОСТАВИ КОМЕНТАР

  Молимо унесите свој коментар!
  Молимо унесите своје име

  ПРОЧИТАЈ И ...

  spot_imgspot_imgspot_imgspot_img